ΔΗΜΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Ερύμανθου. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΡΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ - ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΡΗΣ

Γεννήθηκε το 1964 στη Δροσιά Τριταίας Αχαΐας. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Τρίπολης και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών. Το 2001 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Διδασκαλείο Μετεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στην «Διαπολιτισμική εκπαίδευση και τον Κοινωνικό Αποκλεισμό». Από το 2005 είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με θέμα «Εκπαιδευτική Πολιτική και Κοινωνικός Αποκλεισμός». Από το 1986 έως το 2007 υπηρέτησε ως δάσκαλος και ως διευθυντής σε σχολικές μονάδες του Ν. Αχαΐας.

Έχει διατελέσει Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, ενώ έχει αναπτύξει συνδικαλιστική δράση στο σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας και στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται από το 2006, οπότε και εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τριταίας και διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Τριταίας. Από το 2011 είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερυμάνθου. Έχει μία κόρη τη Μαρία-Ρεβέκκα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 6943 60300, 26943 60312
φαξ : 26943 60311
website : www.erymanthou.gov.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι