ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ - ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΝΤΖΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ - ΚΥΛΛΗΝΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΝΤΖΑΣ

Ιατρός, πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, και με Διδακτορική διατριβή στην Καρδιολογία, ο Λέντζας Ιωάννης συμμετέχει στα κοινά τα τελευταία 15 χρόνια, αναπτύσσοντας πολύπλευρη δράση με επίκεντρο τον άνθρωπο, και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Παντρεμένος με τη στρατιωτική ιατρό Κατερίνα Κατσανάκη, έχει αποκτήσει δυο κόρες. Διετέλεσε Διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας (2016-2019),με πλούσιο έργο στην εκπόνηση προγραμμάτων που αφορούσαν την αγωγή, και προαγωγή υγείας του πληθυσμού.

Αξιοποιήσε προγράμματα Δημοσίων Επενδύσεων και προγραμμάτων ΕΣΠΑ, που αφορούσαν την προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς και την ενεργειακή αναβάθμιση της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας. Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Γενικής Ιατρικής από το 2018, με συμμετοχή σε επιτροπές του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την εισαγωγή θεραπευτικών πρωτοκόλλων και κωδικοποίησης νοσημάτων.

ΩΜέλος Διοικητικών Συμβουλίων Ιατρικών Εταιριών, και Επιστημονικών Περιοδικών, με διεθνή εμβέλεια, έχει τιμηθεί με βραβεία σε Επιστημονικά Συνέδρια για τις πρωτοπόρες μελέτες σε θέματα υγείας. Ως Πρόεδρος του Παμβουπρασιακού Αθλητικού Ομίλου, τον αναμόρφωσε σε μία εκ των κορυφαίων ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ηλεία (2013-2019) και ανέδειξε τον σύλλογο σε ενεργό κύτταρο εθελοντισμού, και φορέα υψηλού επιπέδου εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Διακεκριμένο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης συμμετείχε δυναμικά και καθοριστικά κατά την διάρκεια της θητείας του, στην ανθρωπιστική υποστήριξη υποδοχής του μεγάλου προσφυγικού κύματος κατά τη χρονική περίοδο 2015-2016. Στο Δημοτικό Συμβούλιο ανέπτυξε θέσεις, και προτάσεις που αφορούσαν την βελτίωση της καθημερινότητάς των πολιτών, καθώς και την αξιοιποιήση των πλεονεκτημάτων όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων Λέχαινών, Ανδραβίδας, Κυλλήνης, Κάστρου, και Βουπρασίας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 26233 60828, 26233 60888
φαξ : 26233 60810
website : www.andravida-killini.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι