ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Ζαχάρως. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ  - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

Είναι ψυχίατρος, εργάστηκε 25 χρόνια στο ΕΣΥ, ως Διευθυντής και αποχώρησε ως Συντονιστής Διευθυντής από το Ψυχιατρικό Τμήμα του Γ.Ν.Α. «O ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». Στο παρόν εργάζεται ως ιδιώτης ψυχίατρος. Εξειδικεύτηκε στην Κλινική Ψυχιατρική Θεραπευτική και την Ψυχιατρική Έρευνα στο Κέντρο Κλινικής Έρευνας της Μ. Βρετανίας, (Clinical Research Centre – Northwick Park Hospital). Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Κάτοχος διπλώματος Μaster από το Κέντρο Έρευνας Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Leicester (Centre for Mass Communication Research, Leicester University) της M. Βρετανίας στο επιστημονικό πεδίο της έρευνας των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και τους τρόπους επιρροής τους στη συμπεριφορά των ανθρώπων (π.χ. ο εθισμός στο διαδίκτυο) και των ακροατηρίων.

Στη μακρά του πορεία στο χώρο του ΕΣΥ συνέβαλε με διοικητικό και οργανωτικό έργο ως Διευθυντής και επιστημονικά υπεύθυνος, για τον ψυχιατρικό σχεδιασμό και την τεκμηρίωση για τη χρηματοδότηση από την ΕΟΚ, του προγράμματος Ανακατασκευής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Κέρκυρας (1988-2001). Επίσης ως Διευθυντής στα Ψυχιατρικά Τμήματα των Νοσοκομείων Γ.Ν.Α. “Γ. ΓΕΝΝΜΑΤΑΣ” (2001-2006) και Γ.Ν.Α. “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” (2006-2012) με την πρωτοβουλία και συμβολή του αναδιοργανώθηκαν κτιριακά και λειτουργικά οι συγκεκριμένες ψυχιατρικές Μονάδες. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ)

Όλοι οι Δήμαρχοι