ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Πρεσπών. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Γεννήθηκε στον Άγιο Γερμανό το 1956, είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε. και εργάσθηκε στον ΟΤΕ επί μία τριακονταετία ως υπεύθυνος της υπηρεσίας τηλεπικοινωνιακών δικτύων του Νομού Φλώρινας. Έχει διατελέσει: Πρόεδρος Πολιτιστικού Κέντρου εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Φλώρινας επί μία δεκαετία με πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα. Γεν Γραμματέας του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Πρεσπιωτών, περίοδος κατά την οποία οι πολιτιστικές και πολιτισμικές αξίες του τόπου μας έγιναν γνωστές - όχι μόνο στην Ελλάδα - αλλά και στο εξωτερικό (Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών στο Βέλγιο, Ισπανία, Αλβανία, Ρουμανία), γιορτή φασολιών, γιορτή περιβάλλοντος κ.α.

Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Φλώρινας «Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ», από το 1998, περίοδος κατά την οποία στοιχεία της λαϊκής μας κληρονομιάς μεταφέρθηκαν σε όλο τον κόσμο, με την συμμετοχή του χορευτικού σε διεθνείς συναντήσεις (Δανία, Γαλλία, Αλβανία, Βουλγαρία, Κίνα, Ολλανδία, Μελβούρνη, Πέρθ Αυστραλίας κ.α.) καθώς και με αντίστοιχες φιλοξενίες των ξένων συγκροτημάτων στην πόλη της Φλώρινας, μετά από προσκλήσεις του συλλόγου. Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Περιβαλλοντολογικού Αθλητικού Συλλόγου ο Άγιος Γερμανός.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πρεσπών επί τέσσερα έτη. Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί 3.5 έτη. Δήμαρχος Δήμου Πρεσπών επί 5 έτη. Είναι εγγονός της μακεδονομάχου ΕΛΕΝΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 2385351300
φαξ : 2385052108
website : www.prespes.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι