ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Νεστορίου. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Χρήστος Γκοσλιόπουλος (17 Οκτωβρίου 1956-), του Πασχάλη και της Μαρίας, είναι Έλληνας συνταξιούχος εκπαιδευτικός και πολιτικός. Υπηρέτησε ως ο τελευταίος διορισμένος Νομάρχης Πιερίας και ως αιρετός δήμαρχος Νεστορίου, θέση την οποία εξελέγη ξανά έπειτα από τις δημοτικές εκλογές του 2019. Σπουδές και επαγγελματική δραστηριότητα: Γεννήθηκε το 1956 στο Νεστόριο Καστοριάς, όπου ολοκλήρωσε τις μαθητικές του σπουδές.

Σπούδασε στη Φυσικομαθηματική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έγινε μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Υπηρέτησε τη θητεία του στο στρατό στο Μηχανικό, στην περιοχή του Έβρου. Το 1982, χρονιά διορισμού του στη δημόσια εκπαίδευση, εγκαταστάθηκε στην πόλη της Καστοριάς, όπου διαμένει με την οικογένειά του. Εργάστηκε επί αρκετά χρόνια ως καθηγητής σε Λύκεια στην πόλη της Καστοριάς και στο Άργος Ορεστικό. Συνταξιοδοτήθηκε το 2014.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 24673 52300, 316, 327
φαξ : 24670 31242
website : www.nestorio.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι