ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ & ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Κ Κέρκυρας. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΙΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ & ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ   ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η Μερόπη Υδραίου είναι γέννημα-θρέμμα της Κέρκυρας. Ζει και εργάζεται στο νησί. Είναι Μαχόμενη Δικηγόρος, πτυχιούχος τη Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Διεθνές Δίκαιο Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Manchester. Είναι κάτοχος τίτλου σπουδών στα Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εξελέγη για πρώτη φορά Νομαρχιακή Σύμβουλος σε ηλικία 30 ετών και διετέλεσε Αντινομάρχης Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος.


Έβαλε τη δική της σφραγίδα σε σημαντικά έργα και παρεμβάσεις για το νησί όπως η αλλαγή του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, με την οποία άνοιξε ο δρόμος για την πολεοδόμηση του συνόλου των περιαστικών περιοχών της πόλης της Κέρκυρας. Επίσης, συνέβαλε στο να προχωρήσουν σε σημαντικό βαθμό οι χωροταξικές και πολεοδομικές μελέτες σε πολλές περιοχές της Κέρκυρας, όπως Κεφαλομάνδουκο, Γαρίτσα- Ανεμόμυλος, Παγκρατέϊκα, Κωτσέλα καθώς και αντίστοιχες μελέτες για τη Βόρεια και Νότια Κέρκυρα.


Επί των ημερών της ως Αντινομάρχης και σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τον ΦΟΣΔΑ, εκδόθηκε η άδεια χωροθέτησης και οι πρώτοι περιβαλλοντικοί όροι για τη μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης στο Τεμπλόνι ,το οποίο αν είχε προχωρήσει με το σωστό βηματισμό θα είχε λυθεί το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων προ πολλού.


Στοιχεία επικοινωνίας:



τηλ.: 26613 62700 26613 62782 26613 62779
φαξ : 26613 62702
website : www.corfu.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι