ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Άρτας. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, γεννήθηκε το 1975 στη Φιλοθέη Άρτας, από αγροτική οικογένεια. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Κωνσταντάκη, Περιβαλλοντολόγο και έχουνε δυο αγόρια. Σπούδασε στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής Πατρών. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ • Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Τεχνικό Σώμα. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ • Εργάστηκε ως Διευθυντής Πωλήσεων σε μεγάλη εμπορική επιχείρηση στην Άρτα και ως επιστημονικός και εργαστηριακός συνεργάτης στο ΤΕΙ Ηπείρου. • Διετέλεσε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Ν.Α.Άρτας.

Διατέλεσε αν. Διευθυντής στην Διεύθυνση Σχεδιασμού & Προγραμματισμού της Ν.Α. Άρτας, όπου ασχολήθηκε εκτός από τον προγραμματισμό και παρακολούθηση των τεχνικών και άλλων έργων του Νομού και με αναπτυξιακά θέματα για τον Νομό Άρτας. • Υπάλληλος της Περιφέρειας Ηπείρου τοποθετημένος στο Γραφείο Περιφερειάρχη Ηπείρου, όπου ασχολήθηκε με αναπτυξιακά θέματα, όπως η δημιουργία επιχειρηματικών πάρκων, η αξιοποίηση των γεωθερμικών πεδίων, καθώς και με τα προγράμματα απασχόλησης και γενικά με το ΕΣΠΑ.

Μέλος στην ομάδα σχεδιασμού προγράμματος της νέας προγραμματικής περιόδου (νέο ΕΣΠΑ) 2014-2020 για την Περιφέρεια Ηπείρου. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ • Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας & Ταμίας του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Νομού Άρτας. • Διετέλεσε Εκπρόσωπος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Υπαλλήλων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας.

Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.). • Μέλος στη μόνιμη επιτροπή Περιβάλλοντος – Οικολογίας – Ενεργειακών Θεμάτων του ΤΕΕ Ηπείρου. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ • Εκλέχθηκε 1ος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος στο Νομός Άρτας στις εκλογές του 2010.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 26813 62101, 26813 62131
φαξ : 26813 62253
website : www.arta.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι