ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Πωγωνίου. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Καψάλης του Γεωργίου και της Χρυσάνθης, γεννήθηκε στο Καλπάκι το 1962. Φοίτησε στο Γυμνάσιο Δολιανών και στη συνέχεια στο Εκκλησιαστικό Λύκειο και την Παιδαγωγική Ακαδημία του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς. Διορίστηκε το 1987 ως Δάσκαλος και διαμένει μόνιμα στην Τ.Κ. Καλπακίου. Είναι έγγαμος με την Πηνελόπη Παπανικολάου, Νηπιαγωγό και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Χρύσα .

Από τα νεανικά του χρόνια, συμμετείχε ενεργά στα κοινά της περιοχής. Από το 1986 συμμετέχει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ από το 1991 έως 1994 διετέλεσε για πρώτη φορά κοινοτικός σύμβουλος στην κοινότητα Καλπακίου. Από το 1993 έως 1998 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Περιοχής της 4ης Εδαφικής Περιφέρειας. Το 1995 εκλέχτηκε Πρόεδρος της κοινότητας Καλπακίου ως το 1998.

Από το 1998 εκλέγεται για τρεις συνεχόμενες τετραετίες Δήμαρχος στο Δήμο Καλπακίου που προήλθε από την συνένωση των κοινοτήτων Ά¬νω Ραβενίων, Γεροπλατάνου, Δολιανών, Καλπακίου, Κάτω Ραβενίων, Μαυροβουνίου, Νεγράδων και Χρυσόρραχης. Το 2010, μετά την συνένωση έξι (6) πρώην Ο.Τ.Α., εκλέχτηκε πρώτος Δήμαρχος του \Καλλικρατικού\" Δήμου Πωγωνίου και επανεξελέγη το 2014.

Όλοι οι Δήμαρχοι