ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Αλμωπίας. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

Γεννήθηκα τον Αύγουστο του 1978 από αγρότες γονείς στην ακριτική κοινότητα Προμάχων Αλμωπίας. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Αριδαίας και αμέσως ανέλαβα τα κτήματα του πατέρα μου, ενώ ταυτόχρονα εργάστηκα στο πλάι του ως υλοτόμος. Τα πρώτα μου βήματα ως ελεύθερος επαγγελματίας ήταν η συνεργασία μου σε καταστήματα μαζικής εστίασης στο χωριό των Προμάχων. Από το 2018 επέκτεινα τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες εκτός της περιοχής, δημιουργώντας την εταιρεία The Tea Makers με έδρα τη Σαντορίνη.

Η λαογραφία όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την τοπική παράδοση, με έλκει από πολύ μικρή ηλικία. Έτσι, εντάχθηκα στο Μορφωτικό Χορευτικό Σύλλογο Προμάχων, στον οποίο και συμμετέχω 30 ολόκληρα χρόνια από τα οποία τα 8 τελευταία, υπηρετώ ως πρόεδρος. Το 2010 για πρώτη φορά αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, χωρίς όμως να εκλεγώ. Επανέλαβα την προσπάθεια μου το 2014 και είχα την τιμή να εκλεγώ πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα της Αριδαίας. Διετέλεσα Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας στο Δήμο Αλμωπίας για 2,5 χρόνια . Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Τζιβάνη και έχουμε τρία παιδιά, δύο αγόρια εννέα και δώδεκα χρονών και ένα νεογέννητο κοριτσάκι. Την 1η Σεπτεμβρίου 2019, ανέλαβα καθήκοντα ως Δήμαρχος Αλμωπίας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 23843 50212, 23843 50211
φαξ : 23840 21226, 23843, 50213
website : http://www.dimosalmopias.gov.gr/
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι