ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Δίου - Ολυμπίου. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ

Γεννήθηκα το 1964 στην Κατερίνη. Το 1982 αποφοίτησα από το Λύκειο Λιτοχώρου και το 1986 πήρα το πτυχίο μου από το Μαθηματικό Τμήμα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Στη συνέχεια υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία, ως δόκιμος αξιωματικός. Από το 1988 και για έντεκα χρόνια υπήρξα συνιδιοκτήτης και εργάστηκα ως φροντιστής μαθηματικός στο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, στο Λιτόχωρο και στη Λεπτοκαρυά. Το 1999, με τον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, διορίστηκα στο δημόσιο σχολείο. Παράλληλα ασχολούμαι με την οικογενειακή αγροτική εκμετάλλευση, που συνεχίζεται εδώ και τέσσερις γενιές.

Η δράση μου στα κοινά ξεκινάει από τα φοιτητικά μου χρόνια. Υπήρξα πάντα ενεργός πολίτης με συμμετοχή και άποψη. Διετέλεσα πρόεδρος φοιτητικής παράταξης και μέλος σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους. Στις δημοτικές εκλογές του 2006, εξελέγην πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λιτοχώρου, με το συνδυασμό του Θανάση Τσιφοδήμου και διετέλεσα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λιτοχώρου τη διετία 2008-10.
Αυτό λοιπόν που σήμερα ορίζεται ως το επόμενό μου βήμα, έχει σίγουρα παρακαταθήκες στις προηγούμενες δράσεις μου και εν προκειμένω στην ενεργό συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είμαι παντρεμένος με τη φιλόλογο Φωτεινή Ντάβανου και έχουμε τρεις γιους, που φοιτούν στην Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 23523 50100 23523 50102, 112
φαξ : 23523 50128
website : www.dion-olympos.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι