ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Κορδελίου. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ   ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΣ

Γεννήθηκε το 1971 στον Εύοσμο. Αφού ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση στο 2ο Λύκειο Ευόσμου, πέρασε το 1988 στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε και ορκίστηκε γιατρός τον Ιούλιο του 1994. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στην Αρτα και στο Κ. Νευροκόπι Δράμας ,ως ιατρός του 518 Τάγματος Πεζικού. Κατόπιν υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο Αδενδρο Θεσσαλονίκης. Ειδικεύθηκε ως Ειδικός Παθολόγος επί 5 χρόνια, εργαζόμενος καταρχήν στο Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. Από τον Ιανουάριο 2003, απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας κι έκτοτε διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Εύοσμο.

Γνωρίζει 3 ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά). Τον Αύγουστο του 1999, παντρεύτηκε την παιδαγωγό Θένα Νοταρίδου, με την οποία απέκτησαν δύο κόρες. Είναι μέλος του Ιατροκοινωνικού Τμήματος της Πανελλήνιας Ενωσης Καππαδοκικών Σωματείων. Αποτελεί επίσης μέλος της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου, συμμετέχοντας τα τελευταία χρόνια σε παραστάσεις. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, εξελέγη Δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 2313 302100, 2236, 2230
φαξ : 2313 302292
website : www.kordelio-evosmos.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι