ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Λαγκαδά. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ

Kατάγoμαι από το χωριό Βασιλούδι του Δήμου Λαγκαδά. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Γιατρός καρδιολόγος – Διδάκτορας του ΑΠΘ, πρώην Γενικός Αρχίατρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Πριν γίνω γιατρός, διετέλεσα επί σειρά ετών Διοικητής σε διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Υπηρέτησα στο Κεντρικό Ιατρείο της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξα επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Αθλητιατρικής του ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ, καθώς και στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Καθηγητής στις σχολές της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Μετεκπαιδεύτηκα στο ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΧ Κέντρο. Στο πλαίσιο της κοινωνικής μου δράσης υπήρξα επί σειρά ετών γιατρός στις αθλητικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ, ιδρυτικό μέλος της Αερολέσχης Κατερίνης, μέλος του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής μου στα κοινά, διετέλεσα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής στον Δήμο Λαγκαδά, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πρώτος σε σταυρούς Περιφερειακός Σύμβουλος στην Κεντρική Μακεδονία.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 2394330203,30260,30200
φαξ : 2394022043
website : www.lagadas.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι