ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Ωραιοκάστρου. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Γιος του Δημήτρη και της Ειρήνης Τσακίρη, γεννήθηκε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 1983. Έχει ενεργό συμμετοχή στο πολιτικό σύστημα, μετέχει σε ομάδες εργασίας, αρθρογραφεί, ταξιδεύει πολύ. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας νέος άνθρωπος που θέλει να μεταφέρει καινοτομίες και ανατρεπτικές ιδέες. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Ωραιοκάστρου, και στη συνέχεια σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης και στο Σαλτσμπουργκ της Αυστρίας, έλαβε τον τίτλο του μάστερ στις Διεθνείς Σχέσεις από το πανεπιστήμιο του Βερολίνου.

Σήμερα, σπουδάζει στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Marketing) στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Στις Δημοτικές εκλογές του 2006 εξελέγη, σε ηλικία 23 ετών, δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου. Συμμετείχε ενεργά στις δράσεις του ευρωπαϊκού δικτύου νέων αιρετών της αυτοδιοίκησης. Η Νέα Δημοκρατία τον συμπεριέλαβε το 2009 στο ψηφοδέλτιο της Β’ Θεσσαλονίκης. Μέλος της ΟΝΝΕΔ Β' Θεσσαλονίκης και της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ.

Στις διάφορες δράσεις του συμπεριλαμβάνονται η έκδοση νεανικού περιοδικού (Fresh Minds), η ίδρυση Μ.Κ.Ο. πολιτικού προβληματισμού (ΕΝΔΟΝ), καθώς και φιλανθρωπικού σωματείου (Χρήστος Τσελεπίδης). Το 2006, ίδρυσε με τον αδερφό του την δική τους επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων. Ομιλεί και γράφει την Αγγλική, Γαλλική και Γερμανική γλώσσα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 23133 04001, 002
φαξ : 2310 697897
website : www.oraiokastro.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι