ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Χανίων. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ

Γεννήθηκε στην Κερά Κισσάμου το 1982. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Χρηματοοικονομικής με ειδίκευση σε θέματα Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως οικονομικός σύμβουλος στην «Αθηναϊκή Αναπτυξιακή», ενώ είναι συνιδιοκτήτης της οικογενειακής βιοτεχνίας «Κρητικά Εδέσματα Σημανδηράκη». Είναι γενικός γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο Τμήμα Δυτικής Κρήτης, ενώ είναι εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

To 2010 εκλέχθηκε για πρώτη φορά Περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης με τον συνδυασμό «Κρήτη Πρώτη Δύναμη» του Σταύρου Αρναουτάκη, πρώτος σε ψήφους στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, και συμμετείχε ως τακτικό μέλος στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης. Το 2014 επανεκλέχθηκε και διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης έως το 2017. Από το 2017 έως το 2019, διετέλεσε εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας & δια βίου μάθησης. Συμμετείχε για πρώτη φορά στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 και αναδείχθηκε Δήμαρχος Χανίων ως επικεφαλής του συνδυασμού «Για τα Χανιά». Τέλος, είναι εμπνευστής και Πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής των Γιορτών Ρόκκας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου
________________________
Δ/νση : Κυδωνίας 29
Τ.Κ. : 73135, Χανιά
Τηλ : 28213 – 41601-03
Fax : 28213 – 41751
Email : [email protected]
[email protected]
url : www.chania.gr

Όλοι οι Δήμαρχοι