ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΤΑΝΟΥ - ΣΕΛΙΝΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Καντάνου - Σελινού. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕΡΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΤΑΝΟΥ - ΣΕΛΙΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕΡΡΑΚΗΣ

Γεννήθηκε στην Παλαιόχωρα Χανίων στις 14.11.1973. Είναι γιος του Περράκη Κωνσταντίνου από το Κακοδίκι και της Αποστολάκη Ιωάννας από την Αγία Ειρήνη. ΣΠΟΥΔΕΣ Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Παλαιόχωρας το 1992 και συνέχισε τις σπουδές του στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Παβίας (Βόρεια Ιταλία) με εξειδίκευση στις πολιτικό – οικονομικές επιστήμες. Μετά την αποφοίτησή του, συμμετείχε σε σεμινάριο στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο με αντικείμενο τη «Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Ομιλεί άπταιστα Ιταλικά και Αγγλικά, ενώ έχει βασικές γνώσεις Ισπανικών. ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ Από το 1998 μέχρι το 2002 εργάστηκε σε χρηματιστηριακή εταιρεία στην Αθήνα. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Έκτοτε, δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού στην Παλαιόχωρα, ενώ συμμετέχει ενεργά σε πολλά σωματεία και συλλόγους της περιοχής: Μέλος του Δ.Σ. του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Παλαιοχώρας. Μέλος του Δ.Σ. στην Ε.Α.Σ Σελίνου. Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Eνοικιαζομένων Δωματίων Παλαιοχώρας. Μέλος του Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Παλαιοχώρας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 28233 40300 28233 40301
φαξ : 28230 41789
website : www.kantanouselinou.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι