ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Πλατανιά. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ

Γεννήθηκε το 1964 στις Βουκολιές Χανίων. Ο πατέρας του ήταν ο Γιάννης Μαλανδράκης από τα Παλιά Ρούματα και η μητέρα του είναι η Βασιλεία Μαλανδράκη, το γένος Πολυχρονίδη, από τη Γλώσσα Κολυμβαρίου. Έχει τέσσερα αδέρφια, την Κλεάνθη, τη Σοφία, την Τόνια και τον Μάρκο. Είναι παντρεμένος με τη Βάννα Νικηφοράκη, μαθηματικό και έχουν δύο παιδιά, τον Παναγιώτη, φοιτητή Ιατρικής και την Ηλιάννα, μαθήτρια Γυμνασίου. Είναι Msc Οικονομολόγος και εργαζόταν στην Τράπεζα Ελλάδος από τον Απρίλιο του 1994, ως Προϊστάμενος στην Υπηρεσία Συναλλάγματος. Έχει επίσης εργασθεί στον Ο.Τ.Ε., στον οικονομικό κλάδο, έως τον Απρίλιο του 1994 και πιο πριν στον ιδιωτικό τομέα. Είναι Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιώς του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι κάτοχος Πιστοποιητικού Ειδίκευσης στο Marketing από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Επίσης, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Msc) του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει πολύχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής του ΕΚΕΠΙΣ, ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής εκπαιδευτών από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και πιστοποιημένος παρατηρητής διαδικασιών του ΕΚΕΠΙΣ. Επίσης είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και από τον ΟΑΕΔ/ΛΑΕΚ. Έχει χιλιάδες ώρες εισηγήσεων στο αντικείμενο της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Δημόσιων Οικονομικών, Δημόσιων Σχέσεων,Τεχνικών επικοινωνίας, Οργάνωσης Γραφείου κ.λπ. Ήταν επί 12ετία καθηγητής στα Δημόσια ΙΕΚ Χανίων.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο ΕΛΚΕΠΑ και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος καθώς και σε άλλους εκπαιδευτικούς φορείς, ενώ ήταν επιστημονικός υπεύθυνος σε μεγάλο αριθμό προγραμμάτων κατάρτισης εργαζομένων και ανέργων. Ήταν μέλος στο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου από το 2005 έως το 2010 καθώς και στο Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τμήμα Δυτικής Κρήτης) από το 2004 έως το 2010. Ήταν εκλεγμένο μέλος και Γραμματέας του Παραρτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδος από το 1995 και μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΥΤΕ. Είχε συμμετοχή σε πολλές κοινωνικές πρωτοβουλίες και δράσεις, σε κοινωνκούς και εργατικούς αγώνες που στόχο είχαν τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Είχε συμπράξει στην υποβολή, τον συντονισμό και την υλοποίηση σε μεγάλο αριθμό προγραμμάτων που συγχρηματοδοτήθηκαν από την Ε.Ε. και αφορούσαν την κατάρτιση και επανένταξη στην αγορά εργασίας ανέργων, αλλά και στην εξειδίκευση εργαζομένων, σε συνεργασία και με Δήμους, όπως και στη δημιουργία επιχειρήσεων στους Δήμους.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 2821340000, 40002
φαξ : 2821340090
website : www.platanias.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι