ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Αρχανών. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΚΟΣΑΛΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ  ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΚΟΣΑΛΗΣ

Ο Μανώλης Κοκοσάλης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1972 και κατάγεται απ' το Μεταξοχώρι. Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Σφουγκάρη με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. ΣΠΟΥΔΕΣ Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών. Το Περιβάλλον κι ο Σχεδιασμός έργων υποδομής ήταν το αντικείμενο των μεταπτυχιακών του σπουδών. ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ Ως επαγγελματίας έγινε γνωστός απ’ την εργασία του ως επιβλέπων Μηχανικός σε Τεχνική Εταιρεία για κατασκευή Υδραυλικών έργων - Οδοποιίας, ως Προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Ν. Καζαντζάκη, ως υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τυμπακίου και ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΑΚ, τη διετία 2004 – 2005.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Ξεκίνησε την πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, το 2006, ως νομαρχιακός σύμβουλος Ηρακλείου. Από το 2005 έως το 2009, στη θέση του Αντινομάρχη διαχειρίστηκε πλήθος ζητημάτων του νομού.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 2813401141
φαξ : 2810 743464
website : www.dimos-archanon-asterousion.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι