ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΑΣ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Γορτύνας. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΑΣ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ

ο Λευτέρης Κοκολάκης είναι πτυχιούχος τεχνολόγος μηχανικός και απόφοιτος της σχολής δομικών έργων. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, καθώς διατηρεί βιομηχανία προϊόντων τσιμέντου στην Αγία Βαρβάρα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά και που αναλαμβάνει ενεργό δράση καθώς στο παρελθόν είχε διατελέσει Πρόεδρος στην Αθλητική Ομάδα της Αγίας Βαρβάρας. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει λάβει μέρος τρεις φορές. Την πρώτη στο πλευρό του αείμνηστου Κωστή Κοκολάκη (πατέρα του Μιχάλη Κοκολάκη) επί εποχής Καλλικρατικού Δήμου Γόρτυνας, όπου και είχε εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος, τη θέση του όμως την είχε καταλάβει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής του συνδυασμού.

Τη δεύτερη φορά είχε κατέβει υποψήφιος στο πλευρό του Μιχάλη Δαριβιανάκη στις περασμένες εκλογές του 2014 στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο, χωρίς να επιτύχει όμως να είναι δημοτικός σύμβουλος. Η τρίτη φορά και η πιο τυχερή, όπως αποδείχτηκε, ήταν η τελευταία εκλογή με τον συνδυασμό της «Μεγάλης Γόρτυνας» με την οποία και εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στην ενότητα της Αγίας Βαρβάρας. Οι εξελίξεις ωστόσο τον έφεραν εσπευσμένα και απευθείας στην κορυφή και στη θέση του Δημάρχου της Γόρτυνας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 28923 40300 28923 40313, 351
φαξ : 28920 31491
website : www.gortyna.gov.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι