ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Ιεράπετρας. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ

Γεννήθηκε 21 Ιανουαρίου του 1962. Σπούδασε στη σχολή Ηλεκτρονικών στο Ηράκλειο Κρήτης και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στη Σχολή Εκπαίδευσης Τεχνιτών Τηλεπικοινωνιών (ΣΕΤΗΛ). Είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης Hydroponic Farm που εξειδικεύεται στις θερμοκηπιακές, υδροπονικές καλλιέργειες και στο εμπόριο. Ασχολείται με τα κοινά από το 1981, όπου και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Νεότητας Μακρύ Γιαλού. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες που αφορούν την αγροτική διοίκηση και οικονομία και είναι μέλος του «Δικτύου Επιχειρήσεων Παραγωγής Πιστοποιημένων Υδροπονικών Θερμοκηπιακών Προοιόντων Green Club».

Στις δημοτικές εκλογές του 2006 εκλέχθηκε Δήμαρχος Μακρύ Γιαλού με το συνδυασμό «Μακρύς Γιαλός: Καλύτερος Δήμος». Κατά τη διάρκεια της θητείας του διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΥΑ Μακρύ Γιαλού, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μακρύ Γιαλού, Μέλος του Δ.Σ της Τοπικής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων Λασιθίου. Μέλος του Δ.Σ του ΟΑΣ Σητείας και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού. Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εκλέχθηκε πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Ιεράπετρα Βλέμμα στο Μέλλον». Κατόπιν διετέλεσε για ένα διάστημα Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας και εν συνεχεία Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ιεράπετρας, διεκδικώντας και υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα των συμπολιτών του.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 2842340300
φαξ : 2842340362
website : www.dimosierapetras.gr
email : dimosierapetras.gov.gr

Όλοι οι Δήμαρχοι