ΔΗΜΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Μυλοποτάμου. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Γεννήθηκε στα Λιβάδια το 1955. Είναι γιος της πολύτεκνης οικογένειας που δημιούργησαν ο Γεώργίος Κόκκινος και η Γαρυφαλιά Κιαγιά. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στην Αθήνα και ακολούθως φοίτησε στη Τεχνική Σχολή «Πυθαγόρας». Είναι παντρεμένος με την Ελένη Κυρίμη που κατάγεται από την Επισκοπή Μυλοποτάμου και κατοικούν στο Πέραμα. Έχουν δύο παιδιά τον Γιώργο και την Βάλια και ένα εγγονάκι, τον Δημήτρη. Πριν εκλεγεί Δήμαρχος Κουλούκωνα, δραστηριοποιούνταν στον τομέα κατασκευής Δημοσίων έργων με ειδίκευση στα έργα ύδρευσης , άρδευσης, αποχέτευσης και καλλιέργειας πηγών αλλά και έργων οδοποιίας . Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, ανέπτυξε έντονη κοινωνική, αγροτοσυνεταιριστική και πολιτική δράση, συμμετέχοντας στα κοινά με επιτυχία.

Διατέλεσε αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μυλοποτάμου και Διοικητικός Σύμβουλος για 17 χρόνια καθώς και αντιπρόσωπος των αγροτών στην ΠΑΣΕΓΕΣ για 20 ολόκληρα χρόνια. Επίσης διατέλεσε Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Υγείας Περάματος για δύο χρόνια ενώ από το 1985 έως το 1988 ήταν πρόεδρος της Κοινοτικής Επιχείρησης Περάματος. Το 1994 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Ρεθύμνου και μέλος της πρώτης επιτροπής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου με ιδιαίτερα ενεργό συμμετοχή. Έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα για το Δήμο Κουλούκωνα το 1998 και εξελέγη Δήμαρχος του νεοσύστατου τότε Καποδιστριακού Δήμου.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 2834340300, 40351, 40302
φαξ : 2834022913
website : www.dimosmylopotamou.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι