ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Κάρπαθου. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΣΥΡΙΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΣΥΡΙΟΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κάρπαθο, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, και σε όλη μου την προσωπική διαδρομή είχα πάντα σαν θεμέλιο τις ρίζες μου και την αγάπη μου για τον τόπο μου.

Παρόλο που αναγκάστηκα να ξενιτευτώ όπως και χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες μας, από επιλογή και τα τέσσερα παιδιά μαζί με τη σύζυγό μου μεγάλωσαν στην Κάρπαθο μέχρι τη στιγμή που έπρεπε να αποκτήσουν τα καλύτερα δυνατά εφόδια για το μέλλον τους.

Στην Αμερική με σκληρή δουλειά, πνευματική και σωματική, δημιούργησα μαζί με τα αδέρφια μου – ξεκινώντας από το μηδέν – πετυχημένες επιχειρήσεις, από τις οποίες τα αποτελέσματα πάντοτε, έμμεσα ή άμεσα, επέστρεφαν στην Κάρπαθο.

Έφτιαξα ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία στο Πηγάδια, και το διοικώ από τότε, για να δώσω ώθηση στο τουριστικό προϊόν διαβλέποντας προ 30 ετών τη δυναμική του.

Στο δικό μου μυαλό η Κάρπαθος δεν ήταν ο τόπος διακοπών.

Ήμουν παρών σε όλα τα γεγονότα του Νησιού και σε όλες τις δραστηριότητες αφού τις τελευταίες δεκαετίες το μεγαλύτερο μέρος του έτους βρίσκομαι στο γενέθλιο τόπο μου.

Ανέκαθεν με απασχολούσε η πολιτική αλλά περίμενα καρτερικά την κατάλληλη στιγμή να προσφέρω στην κεντρική πολιτική σκηνή του Νησιού. Η λέξη προσφορά δεν επιλέχθηκε τυχαία αφού τόσο εγώ όσο και τα αδέλφια μου ήμασταν παρόντες σε όλα, προσφέροντας ανιδιοτελώς για το καλό της Καρπάθου.

Διετέλεσα Κοινοτάρχης για οκτώ χρόνια στο Απέρι με έργο το οποίο απολαμβάνει καθολικής αναγνώρισης από τους συγχωριανούς μου αλλά και του κατοίκους του νησιού.

Έχοντας ζήσει στις ΗΠΑ είδα πως προοδεύει ένα κράτος με κανόνες, ισονομία, οργάνωση, προγραμματισμό και κυρίως με σύστημα.

 

<strong>Στοιχεία επικοινωνίας:</strong>

τηλ.: 22453 60100 22453 60116
φαξ : 22450 22556
website : www.karpathos.gr
email : [email protected]
 

Όλοι οι Δήμαρχοι