ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Πλαστήρα. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΝΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΝΟΥ

Γέννημα – θρέμμα Αγραφιώτης (Βουνέσι 1962). Αυτοδημιούργητος, ξεκίνησε από τον ιδιωτικό τομέα και επέλεξε συνειδητά να υπηρετήσει το ΕΣΥ. Σπούδασε Διοίκηση & Οικονομία της Υγείας (ΤΕΙ), Πολιτικές Επιστήμες & Δημόσια Διοίκηση (Πανεπιστήμιο Αθηνών) ενώ έκανε μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας ΕΣΥ (ΕΑΠ) Υπηρέτησε στο Υπουργείο Υγείας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη Δημόσια Διοίκηση. Από τα 34 χρόνια, τα 12 είναι σε θέσεις ευθύνης, μεταξύ των άλλων αναπληρωτής διοικητής 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας (2010 -2015) Μέχρι πρότινος ήταν διοικητής στα Νοσοκομεία Λάρισας (Πανεπιστημιακό και Γ.Ν.Λ. την τελευταία τριετία, 2016-2019.

Παραιτήθηκε για να διεκδικήσει την ευθύνη διοίκησης του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα. Έχει σημαντική ερευνητική δραστηριότητα, περισσότερες από 80 εργασίες έχουν ανακοινωθεί σε πανελλήνια και διεθνή Συνέδρια. Έχει διδάξει σε σχολές και ΚΕΚ, κυρίως σε επαγγελματίες υγείας. Υπήρξε συνεργάτης τοπικών εφημερίδων, με εκατοντάδες άρθρα και δημοσιεύματα. Είναι βραβευμένος λογοτέχνης και ποιητής, συγγραφέας με έντονη ερευνητική δραστηριότητα, αρκετές εργασίες έχουν θέματα Τοπικής Ιστορίας.

Την τελευταία δεκαετία ασχολήθηκε με το Δημοτικό Τραγούδι του Βουνεσίου κάνοντας καταγραφές, βιβλία και 16 ψηφιακούς δίσκους με το Σύλλογο Μορφοβουνιωτών και απλούς χωριανούς του. Εθελοντής από 15 ετών μέχρι σήμερα, προσφέρει κυρίως στον τομέα του Πολιτισμού, με πολλούς φορείς κατά καιρούς, μεταξύ των άλλων Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών, Εταιρία Καρδιτσιώτικων Μελετών, Σύλλογο Μορφοβουνιωτών, κ.ά. Το 2016 δώρισε το σπάνιο αρχείο του στα Γενικά Αρχεία του Κράτους.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 2441352200-15
φαξ : 24441095308, 9536
website : www.plastiras-ota.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι