ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Αγιάς. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ

Γεννήθηκε το Σεπτέμβρη του 1969 στη Μελιβοία Αγιάς. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών, μηχανογραφημένη λογιστική και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιων οργανισμών (Μ.Β.Α.). Από το 1994 έως σήμερα διατηρεί Λογιστικό Γραφείο στη Μελιβοία. Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολήθηκε από μικρή ηλικία και αφιέρωσε ουσιαστικά τη ζωή του, παρακολουθώντας ταυτόχρονα όλες τις μεγάλες θεσμικές, διοικητικές και χωροταξικές αλλαγές που έγιναν στο χώρο. Μετά το πρόγραμμα «Καλλικράτης» είναι εκλεγμένος Δήμαρχος του διευρυμένου Δήμου Αγιάς.

Παράλληλα, είναι πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων του Νομού Λάρισας, αλλά και πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος. Όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιήθηκε ενεργά σε όλα τα συλλογικά όργανα της αυτοδιοίκησης και σήμερα είναι μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Επίσης είναι μέλος του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Είναι παντρεμένος με την Ανδρομάχη Τσιάτσιου, και έχουν τέσσερα παιδιά, τη Ραφαήλα, τον Νίκο, τον Δημήτρη και τη Βασιλική. Ζει με την οικογένειά του μόνιμα στη Μελιβοία.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 24943 50100-24943 50116-24943 50121
φαξ : 24943 23783
website : www.dimosagias.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι