ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Ρήγα Φεραίου. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤ. ΝΑΣΙΚΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤ. ΝΑΣΙΚΑΣ

Ο Δημήτριος Νασίκας γεννήθηκε στο Βελεστίνο Μαγνησίας το 1961 όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Τοπογράφο Μηχανικό, Βάσω Χατζηπλή και έχουν δύο γιους. ΣΠΟΥΔΕΣ Ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές στο Λύκειο Βελεστίνου. Το 1980, εισήχθη στη Φυσικομαθηματική Σχολή του ΑΠΘ, από όπου αποφοίτησε το 1985. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός Πυροβολικού και είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου Θεσσαλονίκης.

Από το 1987 έως το 2008 δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο χώρο της εκπαίδευσης, ως ιδιοκτήτης δύο φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, με έδρες στο Βελεστίνο και στο Στεφανοβίκειο. Παράλληλα, ίδρυσε το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Βιβλιοπωλείο στο Βελεστίνο. Για δύο συνεχόμενα χρόνια, εξέδιδε την τοπική εφημερίδα «Ελεύθερη Γνώμη».

Συμμετείχε ως σύνεδρος σε επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια. Σήμερα είναι διορισμένος καθηγητής και υπηρετεί στο Γυμνάσιο Στεφανοβικείου, ενώ παράλληλα φοιτά ως μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Φυσικής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Είναι κάτοχος πιστοποίησης στις νέες τεχνολογίες.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Διετέλεσε γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Βελεστίνου και έχει πλούσια κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Από τα μαθητικά του χρόνια αναμείχθηκε με τα κοινά, ενώ σαν φοιτητής είχε έντονη πολιτική δράση στο φοιτητικό κίνημα. Μέλος του Δ.Σ. και Αντιπρόεδρος του συλλόγου Φροντιστών – Καθηγητών του Νομού Μαγνησίας (1993 έως το 2003).

Εκπρόσωπος των καθηγητών φροντιστών του Νομού Μαγνησίας στην ΟΕΦΕ (1996-2003). Ενεργό μέλος της κίνησης πολιτών για τον Κόμβο του Βελεστίνου. Σήμερα (έως τον Αύγουστο 2014), είναι Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 2425350200
φαξ : 2425022870
website : https://www.rigas-feraios.gr/
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι