ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο στις 16/6

Απεργιακή συγκέντρωση στη Βουλή
EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η ΑΔΕΔΥ, μετά τη Διδασκαλική Ομοσπονδία, καλεί σε 24ωρη απεργία και συγκέντρωση ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή. Η Ομοσπονδία, που καλύπτει όλους τους εργαζομένους στον δημόσιο τομέα, καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης και πορεία στο Σύνταγμα. 

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αφού έλαβε υπόψη της τις προτάσεις-αποφάσεις Ομοσπονδιών και Νομαρχιακών Τμημάτων, μετατρέπει τη Στάση Εργασίας της 16ης Ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα, για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ και του κ. Χατζηδάκη.

Ταυτόχρονα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 16 Ιουνίου 2021, ώρα 11.00 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Καλεί όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το "παρών" τόσο στην απεργία όσο και στις συγκεντρώσεις και στα συλλαλητήρια που θα γίνουν εκείνη την ημέρα σε όλες τις πόλεις της χώρας».

Δάσκαλοι στη Γενική Απεργία της 10ης Ιουνίου 2021
EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη 10 Ιουνίου είχε προηγηθεί η γενική απεργία με μεγάλες συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα. Θυμηθείτε τι έγινε στην απεργιακή κινητοποίηση στην Αθήνα. 

Περισσότερα σε Συνδικαλισμός