Οκτώ νέα περιπολικά παρέλαβε η αστυνομική διεύθυνση

Στον χώρο της Ι. Μονής Παναγίας Μαυριωτίσσης, ο Δ/ντής της Δ/νσης Αστυνομίας Καστοριάς Νέστορας Θωμάς, παρουσίασε τα νέα περιπολικά, που παρέλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση.

Πρόκειται για 8 νέα έγχρωμα περιπολικά οχήματα, τα οποία και παραδόθηκαν στις υπηρεσίες της Αστυνομικής Δ/νσης Καστοριάς.

Όπως ανέφερε ο Δ/ντής της Δ/νσης Αστυνομίας Καστοριάς, από τα 8 νέα περιπολικά, 4 θα διατεθούν στο Τμήμα Τροχαίας Καστοριάς, 2 στο Α.Τ. Άργους Ορεστικού και 2 στο Α.Τ . Νεστορίου.

Η αγορά τους συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση κι από Εθνικούς Πόρους, ενώ σύντομα θα παραληφθούν, άλλα δύο βαν 9 θέσεων, καθώς και ένα λεωφορείο 20 θέσεων, για την Δ/νση Αστυνομίας Καστοριάς.

Τα οχήματα που παρελήφθησαν, θα τεθούν στην διάθεση των υπηρεσιών για τη βελτίωση της αστυνόμευσης και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας της περιοχής, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νέστορας Θωμάς.

Από την μεριά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστ/κών Υπαλλήλων Καστοριάς, Γιάννης Σπυρίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αναβάθμιση του στόλου των οχημάτων της Αστ/κής μας Δ/νσης.

Πηγή: fonikastorias.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις