«Μένουμε σπίτι»: Ο Απόστολος Τζιτζικώστας προτείνει αρνάκι στο φούρνο από γνωστό Έλληνα σεφ

Διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει θα είναι το φετινό Πάσχα αφού η πανδημία του κορονοϊού δεν επιτρέπει το πατροπαράδοτο σούβλισμα του οβελία. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας με αφορμή τις απαγορεύσεις προέτρεψε μέσω twitter… αντί για σούβλισμα αρνιού να μαγειρέψουμε αρνάκι λεμονάτο στο φούρνο και μάλιστα με συνταγή του γνωστού σεφ Άκη Πετρετζίκη.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με ανάρτησή του στo twitter σχολιάζει:

«Φέτος το αρνάκι στον φούρνο σώζει ζωές!». Ο Περιφερειάρχης μάλιστα προτείνει συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη γράφοντας: «Αυτό το Πάσχα είναι διαφορετικό. Ας μαγειρέψουμε και διαφορετικά. Γιατί αυτό που έχει σημασία φέτος είναι να είμαστε όλοι υγιείς, μακριά κι αγαπημένοι». Τώρα είναι η εποχή για εθνική ενότητα και αποφασιστικότητα στην αντιμετώπιση των πολλαπλών προκλήσεων.

Φέτος το αρνάκι στον φούρνο σώζει ζωές! #EasterAtHome #Menoumespitihttps://t.co/LdrmWoD5Pw credits: @A_petretzikis pic.twitter.com/FyVpuZQGbr

— Apostolos Tzitzikostas (@tzitzikostas) April 11, 2020

Ενώ ο Άκης Πετρετζίκης του απάντησε: «Συνταγάρα... Θα την κάνω live την Κυριακή του Πάσχα από το σπίτι μου... Περιμένουμε όλοι να δούμε το δικό σου αρνάκι»

Περισσότερα σε Ειδήσεις