Συνελήφθη το ζευγάρι που δημοσίευσε συνταγή για φόλες

Συνελήφθη η γυναίκα από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Ρέθυμνο που δημοσίευσε στο Facebook συνταγές για φόλες και οδηγίες για το πως να σκοτώσει κάποιος γάτες.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε στα social media, τα οργισμένα μηνύματα των χρηστών και τη θύελλα των αντιδράσεων από φιλοζωϊκές οργανώσεις, η ομάδα «Νοιάζομαι» κατέθεσε μήνυση. Η αστυνομία προσήγαγε το ζευγάρι στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου με εντολή της εισαγγελέως για να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση.

Διαβάστε επίσης: Ψυχοπαθής ανέβασε οδηγίες για την παρασκευή… φόλας!

«Κάναμε πλάκα»

Καταγγελίες είχαν υποβληθεί και στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τελικά, η ανάρτηση στα social media προέκυψε πως δεν έγινε από την ίδια, αλλά από τον σύζυγό της. Ενώπιον των αρχών ισχυρίστηκαν πως ήταν κάτι που έγινε «για πλάκα».

Μετά το σάλο που προκάλεσε το όλο ζήτημα από τις αστυνομικές αρχές έγινε έρευνα στην περιοχή που διαμένει το ζευγάρι, για τυχόν θανατωμένα ζώα χωρίς πάντως να εντοπιστεί κάτι σχετικό. Τελικά το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο, ενώ σε βάρος της γυναίκας έχουν υποβληθεί μηνύσεις. Ο σύζυγος της γυναίκας που από το λογαριασμό της εμφανίστηκε το πόστ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιμένει πως ήταν πλάκα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις