Kosmocar: Διάθεση ηλεκτρικών ποδηλάτων στην ποδηλατοδρομία του Δήμου Αθηναίων και της ΚΕΔΕ

Η Kosmocar, Επίσημος Εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Skoda και Ducat, πρωτοπόρος εταιρία στην ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την έναρξη μίας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας, την εισαγωγή και διάθεση e-Bikes (ηλεκτρικών ποδηλάτων) στην ελληνική αγορά, υπό τον διακριτικό τίτλο Kosmoride.

Η ανακοίνωση για το ξεκίνημα της Kosmoride έγινε στις 3 Ιουνίου που έχει ανακηρυχθεί από τον ΟΗΕ σαν Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου.

Με την ευκαιρία η Kosmoride παρείχε ηλεκτρικά ποδήλατα για την ποδηλατοδρομία του  Δήμου Αθηναίων και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

 

Δήμαρχοι από την Αττική και όλη την Ελλάδα, ποδηλάτισαν με e-Bikes της Kosmoride από την Π. Κοτζιά μέχρι τον Εθνικό Κήπο.

Στο πνεύμα της ημέρας, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκης, ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο μεγάλων ποδηλατόδρομων στην Αθήνα.

Ευχή όλων, όπως εκφράστηκε από το Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, να αποκτήσουν οι πόλεις πιο ανθρώπινο πρόσωπο και να υπάρξει περισσότερος διαθέσιμος χώρος για τους πολίτες, οι οποίοι θα απολαμβάνουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Περισσότερα σε Ειδήσεις