Τουριστική προβολή της Πάτμου στα λεωφορεία των Αθηνών

Τουριστική προβολή της Πάτμου στα λεωφορεία των Αθηνών

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Επιτηδευματιών Πάτμου "Η Ανάπτυξη" για την διαφημιστική καμπάνια διάρκειας ενός μήνα στα λεωφορεία των Αθηνών που στόχο έχει την προσέλκυση τουριστών στην Πάτμο

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Από σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα ένα διαφημιστικό μήνυμα «κυκλοφορεί» στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και προσκαλεί όλους να επισκεφτούν και να γνωρίσουν το νησί μας. Το μήνυμα μας θα φτάσει από το κέντρο της Αθήνας μέχρι τα βόρεια προάστια και κατά μήκος όλου του παραλιακού μετώπου από το Φάληρο και την Γλυφάδα μέχρι την Βούλα την Βάρκιζα και την Σαρωνίδα.

Ευχαριστούμε θερμά τους επιχειρηματίες του νησιού χάρη στην στήριξη των οποίων γίνεται ένα μικρό πρώτο βήμα από τα πολλά που θα ακολουθήσουν στην στοχευμένη διαφήμιση της Πάτμου ειδικά φέτος που έχουμε ανάγκη τον εσωτερικό τουρισμό.

Στόχος μας είναι να πλαισιώσουμε και να συμπληρώσουμε τον Δήμο Πάτμου στις δράσεις προώθησης του νησιού τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και ελπίζουμε να καταφέραμε να σας μεταφέρουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε αυτό το δύσκολο φετινό καλοκαίρι».

 

Image removed.

Περισσότερα σε Ειδήσεις