Αποκλειστικό! Αύριο το απόγευμα οι κηδείες πατέρα και υιού στην Ηλεία

Τον γρίφο της δολοφονίας του ίδιου του του υιού καλούνται να λύσουν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Ηλείας, μετά την αποκάλυψη του χθεσινού φονικού στο χωριό Μηλέα.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ

Ο 86χρονος πατέρας εννέα παιδιών είχε συχνά φιλονικίες με τον μικρότερο γιό του, τον Κλεάνθη 45 χρόνων. Άλλοτε, γιατί δεν συμφωνούσε με την απόφαση του γιου του να χωρίσει με την γυναίκα του.

Άλλωστε, για κάποια κτήματα που του ζητούσε ο 45χρονος και ο 86χρονος Ηλίας δεν του τα παραχώρησε. Άλλωτε γιατί ο 45χρονος πήγαινε σε ένα καφενείο που δεν ενέκρινε ο πατέρας του, καθώς είχε τσακωθεί με τους ιδιοκτήτες.

"Αστείες δικαιολογίες" λένε οι αστυνομικοί, που όμως όπλισαν το χέρι του 86χρονου ο οποίος χθες το βράδυ λίγο μετά τις εννέα, έπειτα από μια ακόμη προστριβή, πήρε ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε, πυροβλολησε πισώπλατα τον ίδιο του τον γιο και στην συνέχεια, προφανώς από τύψεις, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Τα υπόλοιπα οκτώ αδέρφια του Κλεάνθη, ακόμη αρνούνται να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Γνώριζαν ότι ο πατέρας τους ήταν απότομος, όχι όμως ότι θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο.

Το ζητούμενο είναι εαν τα υπόλοιπα οκτώ αδέρφια θα κινηθούν νομικά στη μνήμη του αδερφού τους. Το γεγονός όμως ότι δράστης φέρεται να είναι ο ίδιος τους ο πατέρας, δημιουργεί ηθικά διλήμματα.

Ο συνταξιούχος δάσκαλος, και ψάλτης στον ελεύθερο χρόνο του, σκότωσε τον ίδιο του τον γιο. Το μικρό ορεινό χωριό Μηλέα (Σκλήβα) έχει βυθιστεί στο πένθος και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τα κίνητρα που όπλισε το χέρι του 86χρονου. Αύριο το απόγευμα θα γίνουν χωριστά οι κηδείες των δύο ανδρών.

[video width="320" height="320" mp4="/wp-content/uploads/2020/07/video-1594116133.mp4"][/video]

Περισσότερα σε Ειδήσεις