Έκαψαν το αυτοκίνητο πρώην αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

Πανικός σημειώθηκε τη νύχτα σε πολυκατοικία στη Λαμία μετά από εμπρησμό αυτοκινήτου στην πυλωτή.

Άγνωστοι, φέρονται να προχώρησαν στον εμπρησμό του οχήματος ενός πρώην αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, ο οποίος μιλώντας στο lamiareport.gr, είπε πως δεχόταν απειλές.

«Υπήρχαν απειλές. Όλοι ήξεραν ότι είμαι στόχος. Κανείς δεν έκανε τίποτα...», είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Γκίζας, που σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ήταν αδελφικός φίλος και συνάδελφος με τον Αρχιφύλακα Μάκη Γκαλιμάνη, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στην Κουβέλα Στυλίδας τον Φεβρουάριο του 2015.

Το αυτοκίνητο του Αρχιφύλακα ήταν στην πυλωτή της πολυκατοικίας, όταν στις 3:30 τα ξημερώματα ακούστηκε μία έκρηξη. Η πολυκατοικία γέμισε καπνούς, με έναν από τους ενοίκους να λέει πως δυσκολεύονταν να αναπνεύσουν.

Image removed.

«Κινδύνεψαν οικογένειες με παιδιά. Το σπίτι μας γέμισε ξαφνικά καπνούς. Δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε. Κατεβήκαμε κάτω και είδαμε να καίγεται το αυτοκίνητο του Αρχιφύλακα και πήραμε αμέσως τηλέφωνο την Πυροσβεστική, ενώ προσπαθήσαμε και από μόνοι μας να σβήσουμε τη φωτιά αλλά δεν τα καταφέραμε», είπαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Εκτός από το αυτοκίνητο του πρώην αρχιφύλακα που καταστράφηκε ολοσχερώς, έπαθαν ζημιές ένα ακόμη αυτοκίνητο και μια μηχανή που ήταν δίπλα στο ΙΧ του.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν σε υπηρεσία στις φυλακές την ώρα που έγινε ο εμπρησμός και ενημερώθηκε από τη σύζυγό του για την επίθεση.

Image removed.

Image removed.

Image removed.

Πηγή: lamiareport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:https://kedenews.gr/perifereia-stereas-elladas/fthiotidas/dimos-lamiewn/%ce%ba%cf%81%ce%af%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%b8/

Περισσότερα σε Ειδήσεις