Συνεδρίασε η ομάδα διαχείρισης για τον κορονοϊό

Συνεδρίασε η Ομάδα Διαχείρισης για τον κορονοϊό της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας υπό τον περιφερειάρχη Φάνη Σπανό. Συμμετείχαν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, Ανδρέας Τουλιάς, ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Σταύρος Τσελάς και ο Συντονιστής Διερεύνησης Επαφών Κρούσματος, ιατρός Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ Αγάλος Φωτόπουλος.

Όπως αναφέρει το siriosfm. gr τονίζεται ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τα αρμόδια Υπουργεία, έτσι ώστε να κινητοποιούνται άμεσα οι μηχανισμοί για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού (ιχνηλάτηση, μέτρα προστασίας, κλπ).

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα έξαρση της πανδημίας του Covid 19. Για να αναχαιτίσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την εξάπλωση της νόσου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δουλεύουμε εντατικά με κύριες κατευθύνσεις την πρόληψη και τους εντατικούς ελέγχους σε όλο το εύρος της Περιφέρειάς μας.

Για μία ακόμη φορά, θέλουμε να επισημάνουμε σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας μας ότι, η αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του κορονοϊού είναι η πρόληψη και η αυστηρή προσήλωση και τήρηση των ατομικών μέτρων, αλλά και των μέτρων που προτείνουν οι ειδικοί, απ’ όλους μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τη διαχείριση του Covid 19, Ανδρέας Τουλιάς.

Περισσότερα σε Ειδήσεις