Στο κατακόρυφο η αγωνία για πιθανή διασπορά του κορωνοϊού

Στο κατακόρυφο η αγωνία για πιθανή διασπορά του κορωνοϊού

Αγωνία επικρατεί σε κατοίκους και επιχειρηματίες στην ευρύτερη περιοχή του Τολού στην Αργολίδα μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίσθηκε την Παρασκευή 28 Αυγούστου σε καταστηματάρχη που δραστηριοποιείται στην εστίαση.

Οι αγωνία έχει να κάνει με την διασπορά του ιού που πιθανόν να έχει γίνει και αυτό θα το δείξουν τα τεστ που συνεχίζονται να γίνονται σε επαφές του κρούσματος, στις οποίες περιλαμβάνονται και πελάτες του καταστήματος που εντοπίζονται και ενημερώνονται.

Πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν επίσης πως στενή επαφή του 52χρονου επαγγελματία, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου διασωληνωμένος, αρνείται να υποβληθεί σε τεστ με το θέμα να λαμβάνει διαστάσεις... αστυνομικές!!!

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε, επαφές του 52χρονου που νοσεί, προσέρχονται σήμερα στο Νοσοκομείο του Άργους την Δευτέρα στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου, ενώ την Τρίτη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει τεστ στο Δημοτικό κατάστημα του Τολού για όσους δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν να μεταβούν στα νοσοκομεία.

Την Δευτέρα αναμένονται και τα πρώτα αποτελέσματα των τεστ των επαφών του 52χρονου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις