Υπόδειγμα η περιφέρεια Θεσσαλίας: Γρήγορες και πολλές ιχνηλατήσεις - Στήριξη των νοσοκομείων

Εν μέσω έξαρσης των κρουσμάτων η περιφέρεια Θεσσαλίας κάνει συνεχείς προσπάθειες για την εξασφάλιση της υγείας των πολιτών. Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των περιφερειαρχών και του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά, η περιφέρεια Θεσσαλίας αποτελεί πρότυπο για τη χώρα.

Γρήγορες και πολλές ιχνηλατήσεις και η στήριξη των νοσοκομείων είναι τα στοιχεία για μια αποτελεσματική διαχείριση του κορονοϊού.

Ο κ. Αγοραστός τόνισε τη σημασία της σωστής, έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης του κόσμου, όπως γίνεται καθημερινά από το Συντονιστικό Κέντρο Covid-19 που συστήθηκε στην Περιφέρεια, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που αντιμετώπισε η Θεσσαλία και η χώρα οδήγησε σε τεράστια παραπληροφόρηση και άφησε περιθώριο και χώρο δράσης σε αμφισβητίες και πολίτες που αδιαφορούν για τα μέτρα, δημιουργώντας κίνδυνο για την Δημόσια Υγεία».

Ο κ. Αγοραστός ευχαρίστησε τον υφυπουργό Χαρδαλιά και τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ για την στενή και επιτυχημένη συνεργασία και τόνισε: «Η ζώσα πραγματικότητα επιβάλλει τη συνεργασία και τη συνέργεια στη βάση της αλληλοκατανόησης, της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Δεν είναι ώρα να μεμψιμοιρούμε. Είμαστε όλοι ενωμένοι μπροστά στον κοινό, αόρατο εχθρό και προσπαθούμε ο καθένας για το καλύτερο» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις