Ανακαινισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Συκούριο Θεσσαλίας

Δυο σύγχρονα γήπεδα τέννις και ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου παρέδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας 

Δυο σύγχρονα γήπεδα αντισφαίρισης και ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου παρέδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας εντός του αθλητικού κέντρου Συκουρίου στο Δήμο Τεμπών. Το έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας εντάσσεται στις παρεμβάσεις για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Π.Ε. Λάρισας.

Στα δυο γήπεδα τέννις εγκαταστάθηκε νέο δάπεδο εγκεκριμένο από την διεθνή ομοσπονδία αντισφαίρισης (ITF) και την ΓΓΑ και έγινε προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

Ενώ στο γήπεδο «Τάκης Κακαγιάννης», έγινε αλλαγή χλοοτάπητα, εγκαταστάθηκε αυτόματο σύστημα ποτίσματος και τοποθετήθηκαν νέα καθίσματα στις κερκίδες.

 

Δηλώσεις Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού

«Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Με σχεδιασμό, στρατηγική και σε συνεργασία με τους Δήμους, υλοποιούμε έργα σημαντικά, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και επιπλέον δημιουργούν θέσεις εργασίας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η περιφέρεια του πολίτη, μια περιφέρεια διαρκών επιδόσεων και διακρίσεων και στον τομέα του αθλητισμού» προσθέτει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Το έργο επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Νεολαίας, Απασχόλησης και Δια Βίου Μάθησης Νίκο Λιούπα, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Υποδομών Στέλιο Δημότσιο και τον Δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη.

Περισσότερα σε Ειδήσεις