Έγκλημα στο Λουτράκι: Στη Μύκονο η λύση του διπλού φονικού; - Χτύπησε με μπαλτά ή τσεκούρι τα θύματα ο δράστης

Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του πρώην συντρόφου της 45χρονης γυναίκας η οποία βρέθηκε νεκρή μαζί με έναν φαρμακοποιό στο σπίτι της στο Λουτράκι, πραγματοποιούν οι αστυνομικοί.

του Γιώργου Σόμπολου

Οι έρευνες πραγματοποιούνται εκτός από το Λουτράκι, στην Αθήνα αλλά και την Μύκονο. Εκεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εργαζόταν περιστασιακά τα τελευταία χρόνια ο πρώην σύντροφος της 45χρονης.

Στο ίδιο νησί, εντελώς συμπτωματικά μένει και ο πρώην σύζυγος της 45χρονης, με τον οποίο έχουν χωρίσει εδώ και 20 χρόνια, όσο ετών είναι δηλαδή και η κόρη τους. Ο πρώην σύζυγος είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος, ενώ η κόρη τους σπουδάζει στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο πρώην σύντροφος που αναζητείται για να δώσει κατάθεση, να έρθει σε επαφή με γνωστούς του, ομοεθνείς του. Για αυτό το λόγο οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μάθουν εάν εμφανιστεί με τον οποιοδήποτε τρόπο ο πρώην σύντροφος.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ερευνούν επίσης το παρελθόν του άτυχου φαρμακοποιού, ο οποίος πλήρωσε με τη ζωή του την σχέση που είχε αναπτύξει τον τελευταίο καιρό με την 45χρονη.

Οι αστυνομικοί πάντως είναι πεπεισμένοι πως η εύρεση του πρώην συντρόφου της 45χρονης, θα ρίξει φως στο διπλό φονικό.

Το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροτομή στις δύο σορούς από τον ιατροδικαστή Νίκο Κωτακίδη στην υπηρεσία της Κορίνθου, για να εξακριβωθεί ο τρόπος θανάτου τους και άλλα στοιχεία που ενδεχομένως προκύψουν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Χτύπησε τα θύματα με μπαλτά ή τσεκούρι

Πάντως, σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση των αστυνομικών, τα θύματα χτυπήθηκαν με μπαλτά ή τσεκούρι.

Η βιαιότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια που ο φαρμακοποιός, ο οποίος βρέθηκε ξαπλωμένος στο κρεβάτι, έχει διαλυμένο κρανίο από τουλάχιστον τρία χτυπήματα, ενώ η 45χρονη φέρει δύο βαθιά χτυπήματα.

Αυτό που προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, φαίνεται να είναι πως ο δράστης τους αιφνιδίασε. Το ζευγάρι σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να εμφανιστεί τρίτο πρόσωπο, σύμφωνα με τα ευρήματα μέσα στο μικρό δωμάτιο που συνέβη το φονικό.

Τα χτυπήματα ήταν εξαιρετικά βίαια, σχολιάζει αστυνομικός της Ασφάλειας Αττικής, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες των αρχών οτι πρόκειται για ένα ξεκάθαρο έγκλημα πάθους.

Περισσότερα σε Ειδήσεις