Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το έργο της Νέα Τούμπας

Το έργο της Νέας Τούμπας και η αναβάθμιση του Καυταντζόγλειου Σταδίου ήταν τα ζητήματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης που είχαν ο υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού (Γραφείο Μακεδονίας), στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη συμπρωτεύουσα, στο πλαίσιο της περιοδείας του κ. Αυγενάκη στη Βόρεια Ελλάδα, συζητήθηκαν «πολλά και ενδιαφέροντα ζητήματα» που βρίσκονται «ψηλά στην κυβερνητική ατζέντα στη Βόρεια Ελλάδα».

Έργα

Ειδικότερα για τη Νέα Τούμπα, τονίζεται ότι το έργο «προχωρά με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουμε συμφωνήσει».

Παράλληλα, βασική προτεραιότητα αποτελεί και η αναβάθμιση του Καυτανζόγλειου Σταδίου, έργο για το οποίο αναφέρεται πως «παρά τις όποιες καθυστερήσεις των προηγούμενων ετών, από την ανάληψη της διακυβέρνησής μας έχουμε κάνει βήματα προόδου για τη βελτίωση και τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων».

Περισσότερα σε Ειδήσεις