Επεισοδιακή σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 45χρονος αλλοδαπός για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απείθεια, αντίσταση, κλοπή, παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, επικίνδυνη οδήγηση, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας οδήγησης.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής αστυνομικοί εντόπισαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία οι οδηγοί τους ακινητοποίησαν σε δασική περιοχή στο Φίλυρο και αποβίβασαν παράτυπους μετανάστες.

Στη συνέχεια, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν τον αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα με αποτέλεσμα να προκαλέσει ο ένας εκ των δύο οδηγών υλικές ζημίες σε περιπολικό όχημα, καθώς και σε ένα σταθμευμένο όχημα, ενώ ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο οδηγός του δεύτερου οχήματος παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Ύστερα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν εννέα αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επιπλέον αναφέρεται ότι και για τα δύο οχήματα είχε δηλωθεί κλοπή πριν τρείς ημέρες στο Τ.Α. Ν. Ιωνίας και Τ.Α. Ακροπόλεως Αττικής.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις