Έκλεψε ΙΧ με τα κλειδιά στη μηχανή, τράκαρε δύο οχήματα και συνελήφθη

Ένα νέο περιστατικό με κλοπή οχήματας, που είχε τα κλειδιά στη μηχανή, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Δημοκρίτου στην Ξάνθη.

Οδηγός αυτοκινήτου πάρκαρε προσωρινά έξω από το ΚΤΕΛ, προκειμένου να χρησιμοποιήσει το ΑΤΜ και άφησε στο αυτοκίνητό του τα κλειδιά. Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και προχώρησε στην κλοπή του οχήματος. Στην προσπάθειά του να διαφύγει παρέσυρε άλλα 3 αυτοκίνητα προκαλώντας υλικές ζημιές. Έγινε άμεσα αντιληπτός, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άρχισε η καταδίωξη. Ο δράστης κατέληξε στο χωριό Κεντητή όπου είναι το σπίτι του όπου και συνελήφθη. Λίγο αργότερα η Ασφάλεια τον εντόπισε και τον συνέλαβε.

Πιο αναλυτικά:

Συνελήφθη την 14-10-2020 το βράδυ, σε οικισμό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, ημεδαπός, διότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας αφαίρεσε από

την πόλη της Ξάνθης ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο με τα κλειδιά τοποθετημένα στη μίζα, ενώ όπως προέκυψε στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το αφαιρεθέν όχημα, το οποίο παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Γνωστός στις αστυνομικές αρχές

Ο δράστης ο οποίος είναι χρήστης ουσιών, είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές. Μάλιστα αυτό το κόλπο είναι η τέταρτη φορά που το εφαρμόζει. Τελευταία ήταν την προηγούμενη εβδομάδα στην ίδια οδό λίγα μέτρα πιο πάνω από το ΚΤΕΛ . Μάλιστα οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν βρήκαν στο σπίτι του άλλα δύο κλεμμένα αυτοκίνητα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις