Καιρός την 28η Οκτωβρίου: Δυνατές βροχές και καταιγίδες

Έντονο κύμα βροχών και καταιγίδων την 28η Οκτωβρίου 

Συνεχίζει το ίδιο σκηνικό ο καιρός και την 28 Οκτωβρίου με βροχές και καταιγίδες. Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου οι μπόρες στην Κρήτη αναμένεται να συνεχίσουν μέχρι και το Σάββατο. Επίσης, προειδοποίησε για ομίχλες σε περιοχές που παραδοσιακά υπάρχει αυτό το φαινόμενο (κοντά σε ποτάμια, λίμνες, οροπέδια και αλλού).

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο καιρός αναμένεται να είναι καλός για ολόκληρη τη χώρα, τόσο τη Δευτέρα όσο και την Τρίτη, με ορισμένες διάσπαρτες μπόρες, αλλά την Τετάρτη ο καιρός πρόκειται να αλλάξει ξανά.

Οι βροχές και οι καταιγίδες που προβλέπονται έρχονται από Ιταλία και θα πέσουν στην αργία της 28ης Οκτωβρίου. Από το απόγευμα της Τρίτης ένα σύστημα που έρχεται από την Ιταλία αναμένεται να φέρει βροχές.

Μάλιστα, ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε ότι στις βουνοκορφές των Βαλκανίων θα δουν χιόνια, ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν και στην Ελλάδα κάποιες νιφάδες, σε περιοχές που βρίσκονται σε μεγάλο υψόμετρο. Την Τετάρτη, όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου, θα έχουμε δυνατές κατά τόπους βροχές ή και καταιγίδες στις δυτικές ηπειρωτικές περιοχές.

Όπως είπε «το σύστημα απλώνει πλοκάμια και από Τρίτη βράδυ θα πρέπει να κινηθεί προς τη χώρα μας».

Περισσότερα σε Ειδήσεις