Άγριο έγκλημα στην Μάνη: Σκότωσε την σύζυγό του, μπροστά στο παιδί τους

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Πύργο Διρού Μάνης, όταν ένας 44χρονος δολοφόνησε την σύζυγό του.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ανατολική Μάνη η είδηση για το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε περίπου στις 10 το βράδυ της Κυριακής με θύμα την επίσης 44χρονη σύζυγο του δράστη, ο οποίος την πυροβόλησε τραυματίζοντάς την θανάσιμα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του flynews.gr, η αποτρόπαια δολοφονία συνέβη μπροστά στα μάτια της 19χρονης κόρης τους. Ο 15χρονος γιος τους έλειπε από το σπίτι καθώς βρισκόταν με τον παππού του.

Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν άμεσα τον 44χρονο, ενώ η άτυχη γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου και οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό της.

Τσακώθηκαν και την σκότωσε

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ., προηγήθηκε διαπληκτισμός του ζευγαριού εξαιτίας οικογενειακών διαφορών, με τον άνδρα να παίρνει την καραμπίνα και να την πυροβολεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνελήφθη 44χρονος για ανθρωποκτονία στη Λακωνία

Συνελήφθη, χθες (22.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 44χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (22.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, ο 44χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 44χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 44χρονο, ενώ κατέσχεσαν και το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο και -2- κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν, επιπλέον και κατασχέθηκαν -1- κυνηγετικό όπλο και -3- φυσίγγια.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις