«Υπηρεσία για Ζώα Συντροφιάς» από τον Ερυθρό Σταυρό των οποίων οι ιδιοκτήτες είναι σε καραντίνα

Οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού βγάζουν βόλτα τα κατοικίδια όσων πρέπει να μένουν σπίτι

Σας γνωστοποιούμε ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Π.Τ. Κομοτηνής και οι εθελοντές του σεβόμενοι την υγειονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, αλλά και τις καθημερινές δυσκολίες των ανθρώπων που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω του COVID-19, πέρα από την βοήθεια σε συνανθρώπους μας, συνδράμοντας σε καθημερινή βάση με τις Κρατικές και Δημοτικές Υπηρεσίες, ενεργοποιεί την «Υπηρεσία για Ζώα Συντροφιάς».

Η παραπάνω παροχή απευθύνεται σε πολίτες που βρίσκονται σε καραντίνα (επιβεβαιωμένα κρούσματα ή στενές επαφές), που σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται εκτός της οικίας τους, και έχουν ζώο συντροφιάς. Σκοπός είναι να δίνεται η δυνατότητα στα κατοικίδια τους να βγαίνουν μία βόλτα 30 λεπτών έως 60 λεπτών.

Η δράση στοχεύει στη τήρηση των κανόνων ευζωίας όλων των ζώων συντροφιάς και την αποσυμφόρηση των ανθρώπων που διαθέτουν κατοικίδια από την βόλτα των κατοικίδιων τους.

Η παραπάνω υπηρεσία θα παρέχεται από την Κυνοφιλική Ομάδα του Π.Τ. Κομοτηνής και φυσικά θα παρέχεται δωρεάν, όπως και όλες οι υπηρεσίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Για πληροφορίες καλέστε στο : 6947372376

Περισσότερα σε Ειδήσεις