Μηταράκης: Το 2021 θα παραδοθούν οι νέες δομές προσφύγων - μεταναστών

Ο Υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου μέσα από το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του έκανε λόγο για τις νέες δομές προσφύγων και μεταναστών που αναμένεται να παραδοθούν στα μέσα του 2021

Παρά τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Ελλάδα λόγω των μεταναστευτικών ροών αλλά και την πρωτόγνωρη πανδημία του κορονοϊού, ο Υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου Νότης Μηταράκης, μέσα από το πρωτοχρονιάτικο του μήνυμα έκανε λόγο για το ξεκίνημα μιας νέας εποχής το 2021.

Ειδικότερα, ο κ. Μηταράκης ανέφερε πως: «Μέσα στη χρονιά που ξεκινά, το 2021, θα τελειώσουν και θα παραδοθούν όλες οι νέες δομές. Τερματίζοντας την μεγάλη πίεση που δέχθηκαν οι πόλεις και τα χωριά μας. Προσφέροντας ασφάλεια σε όλους. Το 2021 θα είναι η χρονιά – ξεκίνημα της νέας εποχής στο Μεταναστευτικό, για τα νησιά μας και για τη χώρα. Μίας νέας εποχής με βασικά χαρακτηριστικά την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση της εμπιστοσύνης μεταξύ της ελληνικής κοινωνίας και της Πολιτείας, την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, την ομαλή ένταξη, όσων επιθυμούν & δικαιούνται, στην ελληνική κοινωνία και οικονομία».

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου

Περισσότερα σε Ειδήσεις