Προσποιήθηκε την υπάλληλο του δήμου και έκλεψε χρήματα από σπίτι στο Παγγαίο

Το περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι σε χωριό του Δήμου, με τη δράστιδα να προσποιείται την υπάλληλο συνεργείου απολύμανσης

Θύμα κλοπής έπεσε μια κάτοικος χωριού του Δήμου Παγγαίου, όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της σε μια δήθεν υπάλληλο του Δήμου. Η δράστιδα προσποιούμενη ότι εργάζεται σε συνεργείο απολύμανσης, μπήκε στο σπίτι και έκλεψε χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ζήτησε από την ηλικιωμένη να της δώσει κάποια χρήματα για το κόστος της απολύμανσης και εκείνη έβγαλε έναν φάκελο με χρήματα από ένα συρτάρι. Τότε η δράστιδα τον άρπαξε και τράπηκε σε φυγή με ένα λευκό αυτοκίνητο, αφού προηγουμένως έκοψε το καλώδιο του τηλεφώνου από το σπίτι. Τα χρήματα που άρπαξε ήταν περίπου 800 ευρώ.

Ο γενικός γραμματέας του δήμου Παγγαίου Γιώργος Καλλινικίδης προειδοποιεί όλους τους κατοίκους της περιοχής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς και να ενημερώσουν φίλους και γνωστούς ώστε να μην πέσουν θύματα απάτης.

"Αγαπητοί συμπολίτες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως πριν λίγη ώρα σε χωριό του δήμου μας, άγνωστη γυναίκα προσποιούμενη πως είναι υπάλληλος του Δήμου Παγγαίου και κάνει απολυμάνσεις ξεγέλασε κάτοικο και μπαίνοντας στην οικία της αφαίρεσε χρηματικό ποσό! Γι' αυτό λοιπόν ας ενημερώσουμε τους δικούς μας ανθρώπους να προσέχουν! Καλές γιορτές να έχουμε και καλή χρονιά!"

Περισσότερα σε Ειδήσεις