Έφτασαν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού στο «Σισμανόγλειο» Κομοτηνής

Με ειδικό βαν και συνοδεία αστυνομικής δύναμης-Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 ξεκινάει ο εμβολιασμός του προσωπικού του Νοσοκομείου

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Κομοτηνής, έφθασαν το μεσημέρι της Πέμπτης 200 δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο». Με Συνοδεία περιπολικού της Αστυνομίας το όχημα τύπου βαν στάθμευσε έξω από την πόρτα του Νοσηλευτικού Ιδρύματος λίγα λεπτά μετά τη μία.

Η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κομοτηνής κα Μάγδα Γιαμουστάρη και ο πνευμονολόγος Γιώργος Πατλάκας, διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής, υποδέχτηκαν την αποστολή που μετέφερε 200 συνολικά εμβόλια σε ειδική συσκευασία για να εξασφαλίζεται η επιθυμητή για τη διατήρησή τους θερμοκρασία. Με τα 200 πρώτα εμβόλια θα αρχίσει να εμβολιάζεται από την Παρασκευή το Υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου ανά ομάδες πενήντα ατόμων την ημέρα.

Μεταξύ των 55 νοσοκομείων που εντάσσονται στη 2η φάση του σχεδίου εμβολιασμών των υγειονομικών, συμπεριλαμβάνονται τα νοσοκομεία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Διδυμοτείχου, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις