Επίσκεψη Στυλιανίδη στο Κ.Υ. Σαπών και στις πληγείσες περιοχές της Αν. Ροδόπης

Στη δύσκολη και μεγάλη περιοχή των Σαπών έχουν ήδη γίνει 500 εμβολιασμοί επί συνόλου 1.467 στο νομό Ροδόπης.

Το πρωί της Τρίτης (2/2) ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Σαπών, όπου λειτουργεί και το πρώτο περιφερειακό εμβολιαστικό κέντρο της Ροδόπης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εμβολιασμών και να συζητήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τις ελλείψεις και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν.

Μετά τη συζήτηση που είχε με τους γιατρούς και τους εκπροσώπους των Νοσηλευτών ζήτησε να του κατατεθεί σχετικό υπόμνημα προκειμένου να απευθυνθεί στην διοίκηση της 4ης ΥΠΕ και στον Υπουργό Υγείας για την αντιμετώπιση τους.

Μετά την ενημέρωση τόνισε ότι «στη δύσκολη και μεγάλη περιοχή των Σαπών έχουν ήδη γίνει 500 εμβολιασμοί επί συνόλου 1.467 στο νομό Ροδόπης. Είμαστε πάνω από το εθνικό μέσο όρο και συνεχίζουμε για να θωρακίσουμε γρήγορα τον πληθυσμό υγειονομικά».

Στη συνέχεια ο Βουλευτής συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Μαρωνείας - Σαπών συνάντησε Εκπροσώπους των αγροτών της Ροδόπης από τους οποίους ζήτησε να τον ενημερώσουν για τις ζημιές, που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στις καλλιέργειες τους και στις υποδομές τους.

Συζήτησε μαζί τους τα θέματα, που τους απασχολούν σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, αλλά και στόχους, που μπορούμε ως Νομός να θέσουμε για να διεκδικήσουμε σχετική στήριξη από την νέα ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κατά την επόμενη περίοδο.

Τέλος ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το 6Θ Μειονοτικό Σχολείο Σαπών και μίλησε με τα παιδιά καθώς και την αγορά των Σαπών και ενημερώθηκε για τις δυσκολίες από τους τοπικούς επαγγελματίες.

Image removed.

Περισσότερα σε Ειδήσεις