Ξανά χωρίς ασθενοφόρο ο δήμος Μαρωνείας - Σαπών

Το ανενεργό, τον τελευταίο καιρό, ασθενοφόρο του ΚΥ Σαπών επέστρεψε στην έδρα του ΕΚΑΒ 9 Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη 

Συγκεκριμένα, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που στάθμευε στις Σάπες επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου, και Πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ, κ. Δημήτρη Κοτσάκη.

Η ανάρτηση του κ. Κοτσάκη είναι η εξής:

«Μετά την μετακίνηση μου στο ΚΥ Σαπών, πρωταρχικός μου στόχος ήταν η λειτουργία του ασθενοφόρου. Μετά από ενέργειές μου και σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΚΥ το ασθενοφόρο έφθασε.

Δυστυχώς όμως, εδώ και αρκετούς μήνες, το ασθενοφόρο βρίσκεται σταθμευμένο και ανενεργό δίπλα στο ΚΥ. Παρά τις συνεχείς οχλήσεις του ΚΥ και δικές μου προσωπικές, προς το ΕΚΑΒ και την 4η ΔΥΠΕ, λόγω έλλειψης κονδυλίων και προσωπικού, αυτό δεν μπόρεσε να τεθεί σε λειτουργία. Σήμερα μετά λύπης μου επιστρέφω το ασθενοφόρο στην έδρα του και η ελπίδα μου για ύπαρξη μόνιμης βάσης ασθενοφόρου ναυάγησε. Ήλπιζα πως με την αρωγή του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και παίρνοντας ως παράδειγμα τον Δήμο Ιάσμου, θα επιτυγχάναμε ώστε οι δημότες να έχουν τη σιγουριά του ασθενοφόρου δίπλα τους, καθώς ήταν και είναι πάγιο αίτημα, χρόνια τώρα. Περισσότερο απ' όλα, αποτελούσε και αίτημα του νυν Δημάρχου, που το παρουσίαζε με πρωτοσέλιδες δημοσιεύσεις στην εφημερίδα του και το χρησιμοποιούσε ως σημαία στην προεκλογική του εκστρατεία.

  • Πού είναι η στήριξη του Δήμου σε ένα θέμα που αφορά την ασφάλεια και την υγεία των δημοτών;
  • Γιατί δεν ακολούθησε το παράδειγμα του δημάρχου Ιάσμου;
  • Μήπως ο Δήμος Ιάσμου έχει περισσότερα χρήματα και υπαλλήλους ή απλά κάνει καλύτερη διαχείριση των πόρων και του προσωπικού του;»

Περισσότερα σε Ειδήσεις