Δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου: Ζητά τα επιδημιολογικά στοιχεία από τον ΕΟΔΥ

Τα επιδημιολογικά στοιχεία της περιοχής ζήτησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου από τον ΕΟΔΥ καθώς το αυστηρό lockdown πήρε παράταση μέχρι και τις 8 Μαρτίου

Τα στοιχεία που οδήγησαν στην παράταση του lockdown, έως τις 8 Μαρτίου, στον Δήμο Κορδελιού- Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη ζήτησε ο δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, από τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, ο κ. Μανδαλιανός επικοινώνησε με τον κ. Αρκουμανέα προκειμένου να ζητήσει λεπτομέρειες σχετικά με την επιδημιολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η περιοχή. 

Ο κ. Μανδαλιανός ζήτησε να μάθει τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων με το νοτιοαφρικανικό στέλεχος, τα οποία στάθηκαν αφορμή για αυστηρά υγειονομικά μέτρα, ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του σχετικά με την αποτελεσματικότητα του τοπικού lockdown όπου ζουν 150.000 πολίτες, που μετακινούνται καθημερινά εντός κι εκτός Δήμου για εργασία. Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε πως θα δώσει στον δήμαρχο λεπτομερείς απαντήσεις με όλα τα στοιχεία.

Περισσότερα σε Ειδήσεις