Λέσβος: Άφησαν στη μέση του δρόμου 94χρονο με κορονοϊό

 

Ένα απίστευτο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία της προέδρου της Κοινότητας Αγιάσου Λέσβου, η οποία εντόπισε ηλικιωμένο με κορονοϊό παρατημένο στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost.gr, ηλικιωμένος που έπασχε από κορονοϊό, πήρε εξιτήριο μετά από νοσηλεία ημερών. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις ο ΕΟΔΥ μεταφέρει τους ασθενείς με κορονοϊό που περνούν εξιτήριο στην οικία τους.

Αυτό συνέβη και τώρα, αλλά σύμφωνα με την καταγγελία της προέδρου της Κοινότητας Αγιάσου Λέσβου Διαμάντως Ρουγκελλη το βανάκι πού μετέφερε τον ηλικιωμένο από την Μυτιλήνη στην Αγιάσο τον παράτησε στην μέση του δρόμου και σέ μεγάλη απόσταση από την οικία του.

Η κα Ρουγκελλη εντόπισε τον ηλικιωμένο ζαλισμένο και καταβεβλημένο στην μέση του δρόμου και αμέσως ειδοποίησε τους συγγενείς του, οι οποίοι παρεπιπτόντως νοσούν και εκείνοι με κορονοϊό.

Οι συγγενείς του ηλικιωμένου άμεσα έφτασαν στο σημείο και παρέλαβαν τον ηλικιωμένο, παρανομώντας κιόλας καθώς απαγορεύεται η οποία μετακίνηση σε ασθενείς με κορονοϊό.

Περισσότερα σε Ειδήσεις